TEDEN RESTAVRACIJ marec 2020

NUJNO OBVESTILO>>

Tedna restavracij od 20. do 29. marca ne bo – Novi pomladni datum bo znan, ko bo zajezitev epidemije korona virusa to dopuščala.

S preložitvijo množične kulinarične akcije se 110 sodelujočih gostiln in restavracij pridružuje prizadevanjem za zajezitev širjenja korona virusa po Sloveniji. Hkrati slovenski gostinci zaradi izbruha epidemije že tudi individualno prilagajajo obratovalni čas svojih gostinskih obratov.

Tudi mi smo naša vrata Gostilne Vitez zaprli do nadaljnega. Spremljate nas lahko na naših socialnih omrežjih, kjer vas bomo seznanili s ponovnim odprtjem in novimi informacijami glede Tedna restavracij. 

Uroš Mencinger, selektor Tedna restavracij: ”Četudi bi restavracije lahko zagotovile razmere za varno obratovanje, pa je odločitev o preložitvi akcije logična in soglasna – Teden restavracij je namenjen druženju ljubiteljev dobre hrane in uživanju v dobrih jedeh, kar pa zaradi izbruha epidemije nevarnega virusa ni mogoče. Zdaj je pomembno le to, da skupno naredimo vse za zajezitev epidemije. Ostati moramo, predvsem, zdravi!”

Dosedanje rezervacije za pomladni Teden restavracij od 20. do 29. marca so s tem odpovedane. Vsi gostje, ki so obisk v restavraciji rezervirali po elektronski pošti ali preko spletne strani Tedna restavracij ali sistema restavracije, ste s tem mailom seznanjeni o preložitvi akcije in s tem odpovedi rezervacije.

Novi datum bo znan, ko bo zajezitev epidemije korona virusa to dopuščala. Ko bo znan novi datum pomladnega Tedna restavracij 2020, bodo rezervacije odprte 10 dni pred novim začetkom.

Ostanimo zdravi!

Upamo, da se kmalu spet vidimo. Do takrat pa vam želimo srečno in zdravo!
Ekipa Gostilna Vitez 

__________________________________________________________________________________

O TEDNU RESTAVRACIJ

“V slovenskem Tednu restavracij, ki promovira vrhunsko slovensko kulinariko, sodelujejo najboljše slovenske restavracije in chefi, ki dvakrat letno – spomladi in jeseni – v desetih dneh najbolj kulinaričnega tedna v letu v svojih restavracijah predstavijo svoje znanje v treh hodih in po prijazni ceni – 19 evrov. S tem slovenski gostinci nagradijo svoje stalne goste za njihovo zvestobo in povabijo nove, da spoznajo vrhunsko kulinariko, ki ni nujno, da je vedno draga. Teden restavracij je ekskluzivna prireditev, na katero so vabljeni samo gostje, ki radi (in) dobro jejo (dobrojedci), in le restavracije, ki sodijo med najboljše v Sloveniji. Kakovost preverja in izbira sodelujoče restavracije slovenski kulinarični kritik Uroš Mencinger (kulinarični portal Izbor okusov www.vivi.si).” Vir: TEDEN RESTAVRACIJ

Za vas smo pripravili kar 2 menija. Cena menija je 19eur na osebo.

  1. RIBJI MENI od lososa do Brancina
  2. MESNI MENI je pa primeren za vse tiste, ki so ljubitelji tatarca in račjih prsi na malo drugačen način

Rezervacije za teden restavracij so omejene in zelo hitro zapolnjene. Zato svojo rezervacijo oddajte čimprej. 

Rezervacije se sprejemajo le preko rezervacijskega sistema, ki bo objavljen na strani Tedna restavracij in na naši spletni strani. Podatki in kontakti morajo biti popolnoma pravilni, da je rezervacija veljavna. Zato vpišite svoje pravilne podatke, da vas lahko kontaktiramo in prejmemo kakšno potrdilo ali informacijo v primeru nejasnosti. 

REZERVACIJE kmalu. Možni termini so le 3 x dnevno >>

  1. termin ob 13.00h KOSILO
  2. termin ob 16.30h KOČERJA
  3. termin ob 19.30h VEČERJA

REZERVACIJE do nadaljnega ne delujejo >> TEDEN RESTAVRACIJ GOSTILNA VITEZ

NOVOST! Veseli smo, da je tudi naša partnerska restavracija Savor, ki je na Koprski plaži, dobila svoj prvi srček in s tem pričela s sodelovanjem na Tednu restavracij >> NOVOSTI TEDNA RESTAVRACIJ Zato vabljeni tudi na primorsko, kjer se prav tako zelo veselimo se vašega obiska.

UTRINKI IZ TEDNA RESTAVRACIJ GOSTILNE VITEZ JESEN 2019 >> TEDEN RESTAVRACIJ 2019

1 thought on “TEDEN RESTAVRACIJ marec 2020”

  1. Pingback: TEDEN RESTAVRACIJ marec 2020 – Savor

Comments are closed.

English EN Deutsch DE Italiano IT Русский RU Slovenščina SL