NAŠ JEDILNIK

Predstavitev in vizija našega aktualnega jedilnika.

Vse slovenske dobrote bi radi na modernejši način priprave predstavili v novo odprti vendar globoko zakoreninjeni Gostilni Vitez v Ljubljani, ki je bila v bližnji ter daljni zgodovini znana kot hiša, kjer se dobro je.

Kako pa je nastala Viteška gostija, ki jo ponujamo v GOSTILNI VITEZ? : »Celotna filozofija Vitezove kulinarike sloni na predvsem svežih, kvalitetnih, sezonskih domačih surovinah, pripravljenih po najmodernejših postopkih predelave hrane za racionalno ter kvalitetno porabo le teh. Čisti naravni okusi brez dodatkov raznih nenaravnih dodatkov, okusov ali barv. Na naših krožnikih, se bosta srečevali tradicija in modernost s pridihom meščanske kuhinje, ki bo na čase zašla na izlet na podeželje ter mogoče celo čez mejo k sosedom.«

Z našimi jedmi bomo poskušali obuditi nekaj pozabljenih jedi, prebuditi marsikateri spomin iz preteklosti ter vzbuditi zanimanje tudi tistih, ki tega še niso okusili. Zato smo pripravili tudi večhodne degustacijske menije, da lahko okusite več jedi hkrati. Vabljeni na pokušino. 

English EN Deutsch DE Italiano IT Русский RU Slovenščina SL