TEDEN RESTAVRACIJ Termin preložen, rezervacije odpovedane

Tedna restavracij od 20. do 29. marca ne bo – Novi pomladni datum bo znan, ko bo zajezitev epidemije korona virusa to dopuščala.

S preložitvijo množične kulinarične akcije se 110 sodelujočih gostiln in restavracij pridružuje prizadevanjem za zajezitev širjenja korona virusa po Sloveniji. Hkrati slovenski gostinci zaradi izbruha epidemije že tudi individualno prilagajajo obratovalni čas svojih gostinskih obratov.

Tudi mi smo naša vrata Gostilne Vitez zaprli do nadaljnega. Spremljate nas lahko na naših socialnih omrežjih, kjer vas bomo seznanili s ponovnim odprtjem in novimi informacijami glede Tedna restavracij. 

Uroš Mencinger, selektor Tedna restavracij: ”Četudi bi restavracije lahko zagotovile razmere za varno obratovanje, pa je odločitev o preložitvi akcije logična in soglasna – Teden restavracij je namenjen druženju ljubiteljev dobre hrane in uživanju v dobrih jedeh, kar pa zaradi izbruha epidemije nevarnega virusa ni mogoče. Zdaj je pomembno le to, da skupno naredimo vse za zajezitev epidemije. Ostati moramo, predvsem, zdravi!”

Dosedanje rezervacije za pomladni Teden restavracij od 20. do 29. marca so s tem odpovedane. Vsi gostje, ki so obisk v restavraciji rezervirali po elektronski pošti ali preko spletne strani Tedna restavracij ali sistema restavracije, ste s tem mailom seznanjeni o preložitvi akcije in s tem odpovedi rezervacije.

Novi datum bo znan, ko bo zajezitev epidemije korona virusa to dopuščala. Ko bo znan novi datum pomladnega Tedna restavracij 2020, bodo rezervacije odprte 10 dni pred novim začetkom.

Ostanimo zdravi!

Upamo, da se kmalu spet vidimo. Do takrat pa vam želimo srečno in zdravo!
Ekipa Gostilna Vitez 

 

DO NADALJNEGA REZERVACIJE NE DELUJEJO!

Rezervacijo naredite zelo enostavno preko spodnjega rezervacijskega sistema. Ne pozabite, da so termini le trije na dan in da morajo biti vaši kontaktni podatki točni, da vas lahko kontaktiramo za možne spremembe. Za lažjo rezervacijo ali spremembo ali ukinitev rezervacije, lahko sledite tudi spodnjim navodilom. Menije prav tako preverite spodaj in po potrditvi rezervacijskega obrazca pod REQUEST vpišite >> koliko ribjih in koliko mesnih menijev.

Lepo pozdravljeni naši cenjeni gostje.

Tudi to leto smo se potrudili in za vas naredili okusna  menija za Teden restavracij. Tokrat s pomladnim pridihom. Izbirate lahko med dvema menijema >> Mesnim in Ribjim >>

Rezervacijo lahko naredite zelo enostavno preko zgornjega sistema.

Za lažjo rezervacijo lahko sledite tudi spodnjim navodilom:

 1. Select date >> vpišete datum od 20.3. do 29.3. 
 2. Select service >> Teden restavracij 13h ali 16.30h ali 20h
 3. Select time >> 13h ali 16.30h ali 20h
 4. Party size >> vpišite število 1-8 oseb. 

P.s. Maximalno število preko sistema je 8 oseb, za večje skupine nam pišite na rezervacije@gostilna-vitez.si 

 1. Klik FIND A TABLE in vas poveže z rezervacijskim sistemom >>

Tukaj vpišite še:

 1. Ime
 2. Priimek
 3. Telefonsko številko, kjer ste dosegljivi
 4. EMAIL za potrditev rezervacije, ki velja kot vstopnica
 5. pod REQUEST vpišite >> koliko ribjih in koliko mesnih menijev
 6. Potrdite MAKE RESERVATION in potrdilo vaše rezervacije prejmete na vaš email. 

Hvala za rezervacijo.

P.s. Rezervacija velja le, če ste oddali pravilno izpolnjeno rezervacijo s točnimi kontaktnimi podatki, da vas lahko pokličemo, če pride do kakšnih sprememb. 

Zaradi velikega zanimanja vas lepo prosimo, da se vašega željenega rezerviranega termina resnično držite. 

PREKINITEV ALI SPREMEMBA REZERVACIJE >> V primeru, da bo kakšna “višja sila” in se število gostov za vašo rezervacijo spremeni, vas prosimo, da čimprej popravite rezervacijo v našem sistemu, tako da sledite linku, ki je v tem potrditvenem mailu pod “Modify reservation”.
V primeru, da želite prekiniti rezervacijo pa sledite linku “cancel reservation”, ki ste ga prejeli v potrditvenem mailu. Nato lahko naredite rezervacijo za drug termin znova in s tem prepustite ta termin nekomu, ki si ga želi.

Za podporo in pomoč nam lahko tudi pišete na rezervacije@gostilna-vitez.si

Se vas že veselimo.
Na Snidenje!
Ekipa Gostilna Vitez

English EN Deutsch DE Italiano IT Русский RU Slovenščina SL

Uspešno ste se prijavili na novice.

Napaka pri pošiljanju, prosimo poiskusite ponovno!

Gostilna Vitez bo uporabila te podatke izključno za pošiljanje ponudb Gostilne Vitez.

Želite biti vedno takoj obveščeni o novih ponudbah in novostih v Gostilni Vitez?