NOVEMBER V VITEZU – MARTINOVANJE

MERTINOVANJE PO VITEŠKO 2019

Pozdravljeni v vinsko obarvanem mesecu Novembru 🙂

Tokrat boste lahko uživali v martinovem meniju, ki ga je ustvaril naš šef kuhinje Žan Tominšek, cel mesec november. Z vašo Vip kartico, ki ste jo pri nas lahko dobili v mesecu oktobru, lahko 4 hodni degustacijski meni s kozarcem vina Rodica, okusite za le 24eur na osebo. Potrebne so rezervacije na mail rezervacije@gostilna-vitez.si . 

Za tiste, ki si želite več…

MARTINOVANJE Z GLASBO je za nami. V videu nekaj utrinkov našega martinovanja po viteško 🙂 Kmalu spet organiziramo kaj podobnega, zato ostanite z nami za več informacij. Lahko nam pošljete povpraševanje na info@gostilna-vitez.si

Hvala gostom za obisk in vabljeni spet kmalu!
Z nami so se tokrat družile tudi naše redne gostje, modna poznavalka in influencerka Jasna Vale, naša PR-ovka Tamara Fortuna in TV voditeljica Špela Jereb

ZGODOVINA VABILO >> VABLJENI v soboto 9.11.2019 in/ali v soboto 16.11.2019 ob 19.30h, na Martinovanje po Viteško, s posebnim 7 hodnim menijem. Naši somelierji vam bodo pomagali pri izbiri vina in vam svetovali pravo vino za vaš okus. 

POSEBNO GLASBENO PRESENEČENJE ob dobri hrani in vinu, bo za goste Martinovanja po Viteško, dne 16.11.2019 v Medvedovem salonu.  
Piano live by Bea Barcza
Violina live by Varga Károly

Rezervacije za vse termine so obvezne na rezervacije@gostilna-vitez.si 

VINO VERITAS

English EN Deutsch DE Italiano IT Русский RU Slovenščina SL