Viteška gostija

NAŠE JEDI SO VRHUNSKE, KER ….

V naši kuhinji so sestavine v večini lokalne, vedno sveže in zelo kvalitetne. Zato so tudi naše jedi vedno sveže pripravljene in zelo okusne! Poleg svežih sestavin je zelo pomembna tudi tehnika priprave hrane. Pri nas se tega zavedamo in zato naše jedi pripravljamo počasi in s strastjo. Naša jed je vrhunska tudi zato, ker je v njej več sveže zelenjave, več kvalitetnega mesa in izbranih zelišč. Vsaka jed je sestavljena iz več komponent, ki so deležne prostora na krožniku, zaradi katerih slišimo iz vaših ust besedo njam. 

Ali poznate zaspan občutek po kosilu, ko bi najraje šli kar domov in nič več nazaj v službo? Moramo vam povedati, da žal zato ni kriva pomladna utrujenost. To je le preveč težke oziroma hitro pripravljene hrane v vašem trebuhu. Zato je pomembno, da se določena hrana kuha počasi in peče na nižjih temperaturah, da je potem lažje prebavljiva in celo boljšega okusa! Mi zato lahko trdimo, da boste pri nas šli iz Gostilne Vitez polni energije, tudi po pečenki.

Pa dober tek! Ekipa Vitez